HTML

napimagyarország

olyan van már, hogy napicsalódások, de én nem csalódom, tudom, hogy itt élek, de minden nap történik olyasmi ami valahogy kívül esik a normalitáson, ha van ilyesmi egyáltalán, képeknél jobb egérgomb, kép külön oldalon és akkor ott a teljes kép

Friss topikok

Címkék

nem hagynak fizetni

2013.08.06. 00:55 napimagyarország

Érkezik a számla a szolgáltatótól. Hurrá, rögvest bepengetem bankos terminálon kártyás vásárlásnak minősülő utalással. Kártya bedug, pinkód megad, szolgáltató kijelöl, majd felszólít hamarost billbe a számlasorszámát iziben! Mind a tíz számjegyet, bizony. Nos, lesz ami lesz, a számlán csak 8, azaz ***nyolc*** számjegy áll számlaszámként. Sebaj mondok, bebill mind a nyócat. Majdnem leköp a terminátor, hogy nem jó a szám. Az lehetetlen, de megpróbi mégegyszer. Az esemény ismétlődik.
Kártyaki, irány a szolgáltató, mia a fene van? Számhúzás, sorrakerülés, jónapot, kezicsókolom, miben segíthetek? A frász jön rám ettől a mibensegíthetektől.
Elmesélem mi a pálya, hmm, tényleg tizet kér a rendszer ez meg nyolc..., hmm. Várjon. Várok. Várok. Várok. Leverten jön vissza a kedves ügyintéző, tegyek két nullát még a végére és úgy, akkor ki lesz a tíz és -- talán --, beveszi a rendszer. Köszönöm, kezicsókolom.
Irány a bank. Kezicsókolom, jónapot (hátborsódzás, jön a mibensegíthetek?) ez a helyzet, most mi legyen? Bejelentjük, hogy ilyen hiba van. Megfogalmaz, kinyomtat, aláír, példány nekem, emil majd nekem, kipróba a bejárati terminátorokon és lám, bejött a kétnullás kiegészítés!

Csakhogy! Ez nem szerepelt a számlán, nem tudta a bank, a szolgáltató is csak nehezen.

Ja igen, és nem első emelet 13, hanem első emelet három. Hááát, ezt így adta meg az önkormányzat...

Jó ez így? Ez az egész?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr545446912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása